06-27744579

De Moarrewei 10
9104 LA Damwald

Over BGT

BGT Bestrating is een jonge onderneming opgericht in 2010 door eigenaar Bennie Turkstra (foto). Na meerdere jaren ervaring op te hebben gedaan bij diverse werkgevers heeft hij de stap genomen zelfstandig verder te gaan. De opgedane ervaring was met name op het gebied van grondverzet, rioleringswerkzaamheden, tuinonderhoud/aanleg en het leggen bestrating.

Inmiddels is BGT bestrating een erkend leerbedrijf en regelmatig leiden wij jong personeel op tot zelfstandig werkende vakmensen. Wij werken voor de NHL Hogeschool, diverse hoveniers en particulieren.

bennie-turkstra

BGT Bestrating levert naast het werk ook het materiaal voor iedere klus. Hierdoor is BGT Bestrating de totaalaannemer voor de gehele klus. Dit kan bijvoorbeeld gaan om zand, grond, grind en stenen. Maar ook voor struiken, bomen en gewas kunt u hier terecht.

De klanten van BGT Bestrating zijn zeer divers. Er wordt gewerkt voor particulieren voor de aanleg van tuinen en bijvoorbeeld terras en oprit, aan de andere kant wordt er ook gewerkt voor loonbedrijven.

Cursussen / Certificaten:

  • VCA gecertificeerd
  • Aequor erkend leerbedrijf

over-bgt-bestrating-damwoude